Leskist "Speelkist Lego-tabernakel"

Speelkist Lego-tabernakel

Oude Testament

Zelf een tabernakel bouwen van 1429 legoblokjes. Hoe leuk en leerzaam is dat! De maten van de lego-tabernakel zijn zoveel mogelijk op schaal gemaakt. Ook de kleuren lijken zoveel mogelijk op wat in de Bijbel beschreven is. Alle blokjes zijn gesorteerd en de kinderen (of volwassenen) kunnen de lego-tabernakel bouwen aan de hand van de bouwbeschrijving die ook in de speelkist zit.

Verder vindt u in de speelkist een puzzel van 500 stukjes, een kwartetspel, een boekje met informatie, en een Bijbeltekst op blokken. Op deze manier kunnen kinderen zich spelenderwijs de Bijbeltekst eigen maken.

Deze speelkist is ideaal om te gebruiken in het gezin: op een toegankelijke, kinderlijke manier kunnen jullie bezig zijn met de Bijbel. Door deze manier zal uw kind ook meer onthouden van de inhoud van het Bijbelse onderwerp.

Ook mooi om te gebruiken als opa/oma, in de klas, op de club of zondagsschool.
Uiteraard mag deze speelkist ook geleend worden voor volwassenen, voor hen is het ook zeker leuk en leerzaam!

Er zijn geen kosten verbonden aan het lenen van de Bijbelse speelkist.

U kunt de speelkist ophalen en terugbrengen in Nieuwerbrug a/d Rijn of laten verzenden met PostNL. De verzendkosten (twee maal 7,25 euro) komen voor uw rekening.

Uw kunt de speelkist reserveren via de website www.bijbelse-leskisten.nl, door een appje te sturen naar 06-47373530 of door een berichtje te sturen via Instagram of Facebook.

<< Terug naar overzicht
 

Vul het reserveringsformulier in

Naam  
E-mail  
Plaats  
Datum van  
Datum tot  
Opmerking