Leskist "Speelkist Mozes' geboorte"

Speelkist Mozes' geboorte

Oude Testament

Leeftijd: 6-10 jaar

Playmobil heeft een heleboel mooie, getailleerde voorwerpen die u in de speelkist zult vinden en waarmee de kinderen de geschiedenis rondom Mozes’ geboorte na kunnen spelen: De slavernij in Egypte, waarbij de Israëlieten stenen moesten maken, de farao in zijn paleis, de gezinnen die in Gosen woonden, de soldaten die langs de huizen kwamen om de pasgeboren jongentjes te zoeken, moeder Jochebed die een biezen mandje met pek bestrijkt, zus Mirjam die zich in het riet verstopt, de prinses die met haar dienstmeisjes aan het baden is bij de Nijl en baby Mozes uit het mandje halen.

Verder vindt u in de speelkist een puzzel van 250 stukjes, een bordspel, een boekje, en een Bijbeltekst op blokken. Op deze manier kunnen kinderen zich spelenderwijs de Bijbeltekst eigen maken.

Deze speelkist is ideaal om te gebruiken in het gezin: op een toegankelijke, kinderlijke manier kunnen jullie bezig zijn met de Bijbel. Door deze manier zal uw kind ook meer onthouden van de inhoud van de Bijbelse geschiedenis.

Ook mooi om te gebruiken als opa/oma, gastouder, in de klas of op de zondagsschool.

Er zijn geen kosten verbonden aan het lenen van de Bijbelse speelkist.

U kunt de speelkist ophalen en terugbrengen in Nieuwerbrug a/d Rijn of laten verzenden met PostNL. De verzendkosten (twee maal 7,25 euro) komen voor uw rekening.

Uw kunt de speelkist reserveren via de website www.bijbelse-leskisten.nl, door een appje te sturen naar 06-47373530 of door een berichtje te sturen via Instagram of Facebook.

<< Terug naar overzicht
 

Vul het reserveringsformulier in

Naam  
E-mail  
Plaats  
Datum van  
Datum tot  
Opmerking