Leskist "De zaaier"

De zaaier

Nieuwe Testament

Er wordt in de Bijbel vaak over zaaien gesproken. Denk bijvoorbeeld maar aan de bekende gelijkenissen. Om het echt voor de kinderen en uzelf te laten leven is deze leskist ontwikkeld. De leskist bevat een tal van echte materialen, zoals een sikkel, graanmolen, wan, korenaren, graankorrels, kaf, meel, en wat attributen om de gelijkenis van de zaaier te ondersteunen. Daarnaast zijn nog wat boekjes, posters en kleurplaten toegevoegd.

Natuurlijk kunt u ook wat graan gebruiken om echt te zaaien en/of te malen in de klas of op de zondagsschool. Graan begint na een week al op te komen.

De materialen uit deze leskist kunt u gebruiken als visuele ondersteuning en verduidelijking bij uw Bijbelonderwijs in de klas, op de zondagsschool, bij (kinder)evangelisatie of tijdens uw geloofsopvoeding thuis.
Ook kunt u de materialen gebruiken om een thematafel of vitrinekast in te richten.

Er zijn geen kosten verbonden aan het lenen van deze leskist.

U kunt deze leskist kosteloos ophalen en terugbrengen in Nieuwerbrug.

Deze leskist kunt u niet compleet laten verzenden via de post, omdat de wan en de graanmolen er los bijgeleverd worden. Zonder deze twee attributen zijn de verzendkosten twee maal 13,50 euro bij PostNL. Deze kosten komen voor uw rekening.

<< Terug naar overzicht
 

Vul het reserveringsformulier in

Naam  
E-mail  
Plaats  
Datum van  
Datum tot  
Opmerking